HEMRESA BESTÄLLD!

Då var tillslut hemresan beställd. Hittade en billig hemresa på resia.se, Thailand > Sverige, 4000 kr gick den på.
Den 20 december går vi på svensk mark igen!

Någon som har en "stålställning" hemma?...

Sitter och kollar på väskor/ backpackers-hemsidor på internet. Kommer antagligen inte köpa någon väska eftersom jag har fått låna en superbra, men packningstips m.m. är alltid bra att få. Funderar på att skaffa en stålställning med hjul på till den väskan jag har nu, så kan jag avlasta ryggen ifall vi ska gå långt eller om jag tar med mig en extraväska så slipper jag bära på den. Vill ha ungefär en sån ställning som på första väskan, fast med mindre hjul och mindre platta där nere, helst ihopfällbar. Funderar på att gå till myrorna imorgon och kolla om dom har något, hoppas på att hitta en gammal pensionärsväska som jag kan ta isär!




/ Viktoria

FÖRBEREDELSER

Nu sitter jag för andra dagen och planerar lite inför resan. Eftersom anton jobbar så oregelbundet har vi inte riktigt satt oss ner tillsammans och planerat än. Satt därför några timmar själv igår och googla runt på alla världens olika hemsidor, en del knappt förståeliga och en del HELT oförståeliga! Dom flesta inhemska flygbolagens hemsidor är så dåligt uppbyggda att man inte fattar någonting, samma gäller vissa hostels bokningssidor, så fort jag klickade på någonting öppnades en ny sida upp? Som tur är har jag två goda vänner som kan svara på mina smått förvirrande frågor så fort det kör ihop sig, Hanne och Fredrik, tack åter igen för hjälpen igår! Eftersom dom nästan har tagit samma rutt som jag och anton ska ta har dom varit till stor hjälp med sina erfarenheter. Tänkte fortsätta där jag avsluta igår så det kanske blir ett och annat panik-samtal idag igen, skämtåsido!



/Vietnam, Phu Quoc

38 DAGAR KVAR

Första inlägget på vår resedagbok. Eftersom vi åker om snart en månad hade det vart kul att börja skriva redan nu om tankarna och funderingarna går kring resan och uppladdningen innan avfärd. Vi kommer framförallt skriva bloggen till oss själva som ett "minne av resan", vi kommer alltså inte ligga på tangentbordet varje dag och uppdatera, men jag hoppas ändå att den ska vara lite inspirerande och rolig att läsa för både familj, vänner och andra utomstående.

Låt er avundas!

RSS 2.0