Blåsigt värre...

Hej allihopa! Just nu sitter vi i vårt rum och inväntar en supertyfon som ska dra igenom delar av Filippinerna.. Vi här på Boracay befinner oss tyvärr i tyfonens färdväg men är INTE i den mest kritiska delen av tyfonen. Nu är det utfärdat en klass 4 varning av 5 vilket betyder att den kan bli ganska stark och upp till 200 km/h, men trots det kommer vi inte drabbas värst och inte tillräckligt kraftigt för att behöva evakuera. Hoppas vi. Det kommer blåsa och regna kraftigt men håller man sig inne och i ett bra byggt hus ska det inte vara någon fara. Vi är förberedda på om det skulle bli kritiskt men är inte onödigt oroliga. Det hjälper inget. Vi lyssnar på lokalbefolkningen och medias råd och litar på det dom säger, dom är ju trots allt vana vid tyfoner och skit så dom har nog koll på läget. Vi är iallafall medvetna om vad som är påväg och vi kollar nyheter hela tiden så ingen behöver vara orolig där hemma. Vi kommer stanna kvar och rida ut stormen som många andra på ön och har bunkrat upp oss bra ifall vi blir kvar inne ett tag. Ni har precis klarat er igenom Simone 150 km/h och då vi ska klara oss igenom Hayian/Yolanda 290 km/h.... ;)

 

Nu avslutar vi inte inlägget såhär, kan berätta kort om den fantastiskt underbara delikata buffén vi avnjöt i
förrgår. Den var precis som vi förväntade oss, välbehövlig och jääättegod. Det var första kvällen på länge som vi
blev härligt mätta och inte äckelmätta och det tack vare goda råvaror och fantastiskt kött. Det var definitivt inte
sista gången vi åt där... Mer hinner jag inte skriva nu. Vi ska ta en sista sväng förbi affären innan den bunkrar igen. Vi hör av oss igen så fort stormen svept förbi!

 

Kram kram!!!

 

 

Kommentarer
Postat av: Marika & Morgan

Håll i hatten & i varandra....

*stor kram*

Svar: Det gjorde vi, tack! Kram kram
Viktoria Hummerhielm

2013-11-07 @ 16:51:56
Postat av: Mamma Mu

Ta hand om er och krama varandra ❤️

Svar: Puss mammi!!!
Viktoria Hummerhielm

2013-11-07 @ 20:46:59
Postat av: Anna

Hur har ni det i blåsten??? Kramar

Svar: Vi har klarat oss fint!! Kram
Viktoria Hummerhielm

2013-11-08 @ 07:14:08
Postat av: Anonym

Hej! Hittade din blogg när jag sökte på hur läget är i Boracay nu. Ska åka dit i Januari och undrar lite över hur förstört det har blivit där? Om mycket har blivit förstört och om det är så pass illa att du inte rekommenderar en resa dit i Januari eller vad tror du?
Jättetacksam för svar!

Svar: Hej! Det är jättelugnt här, Boracay klarade sig undan väldigt bra tack och lov. Förstörelsen är inte stor alls så du kommer inte märka av någonting tror jag. En fantastisk ö med trevlig lokalbefolkning och underbart vatten, du kommer få det jättebra! Trevlig semester!
Viktoria Hummerhielm

2013-11-11 @ 18:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0