Summering Filippinerna

Och nu till allt annat än tyfonen.. Vi har ju som sagt vart i Filippinerna också för er som inte visste det.........och där hade vi det bra. En vecka iallafall. Nä men Filippinerna, wow vilket land! Vi har verkligen haft det hur bra
som helst! Förutom tyfonen såklart har Boracay bjudit på två underbara veckor. Vi hade nästan räknat med att
tröttna efter några dagar men det gjorde vi konstigt nog inte. Kanske var det för stranden och vattnets skull, kanske för vårt hotells skull, eller buffén, eller eldkonsttransorna eller så kanske det bara var för att det hände så sjukt mycket att tiden bara rann iväg. Jag vet inte, men bra har vi iallafall haft det. Och pinoysarna, är det inte världens bästa folkslag? Jo just nu tycker vi nog det. Trevliga, roliga, charmiga, öppna, transiga, gayiga och så sjukt bra på att dansa och steka kött samtidigt. Det säger två veckors erfarenhet på Boracay iallafall. Sen är det jättetråkigt att vi inte kom iväg någon annanstans, hade gärna velat utforska landet mer. Det finns så fantastiskt många vackra platser i Filippinerna men visst, nu blev det som det blev. Naturen sa sitt och vi fick rätta oss efter det. Är det någonstans vi vill tillbaka är det definitivt dit, vi missa ju El Nido för tusan!!!!!!

 

Priser i Filippinerna:
(per person)

 

Boende: 45 kr
Subway: 15 kr
Buffé: 120 kr
Halv grillad kyckling: 19 kr
Läsk: 6 kr
Vatten: 6 kr

 


Plus och minus Filippinerna

 

+ Stranden och vattnet
+ Shoppingen
+ Pinoysarna
+ Eldtransorna
+ Buffén
+ Bonzai resort

 

- Hayian
- Min radio-tv medverkan
- Alla icke simmkunniga asiater


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej :)

Jag hittade er sida då jag sökte fakta om Filippinerna & Sri Lanka. Vill först bara säga vilken grym resa ni har gjort! Visst är det så jäkla härligt att resa! =)
Ni har besökt de länder som vi funderar på att åka till. Vi har varit i Thailand flera gånger (bland annat Koh Lipe, Phi Phi etc, vi har även varit på Bali - Gilli Trawagan, Australien, mm) och är nu så sjukt rädda för att bli besvikna efter att ha sett allt det där underbara! ;-)
För oss är folket, stränderna, vattnet, maten etc viktiga bitar. Vi funderar nu på att åka till Filippinerna, kanske lite "svenne banan" att åka tillbaka till Thailand igen - även om vi älskar´t! Vad tyckte ni om Filippinerna? Jämförbart med Gilli & Koh Lipe?

Vore såå himla tacksam för svar, maila mig gärna om du vill! =)

Hälsningar Johanna

2014-01-29 @ 11:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0